Skip to content

Dion van Steensel nummer 1 voor CDA

Door William - 26 juni 2009 - Nieuws

Dion van Steensel is gekozen tot lijsttrekker voor het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010. De leden van het CDA Dordrecht verkozen hem unaniem. Van Steensel is nu wethouder van Financiën, Onderwijs en Milieu.

Van Steensel is voor de tweede keer lijsttrekker. Hij is sinds 1998 actief in de Dordtse politiek; eerst als burgerraadslid, tussen 2000 en 2002 als raadslid en van 2002 tot 2006 als fractievoorzitter. In 2006 was hij voor het eerst lijsttrekker.

Joost Oostlander, voorzitter van het CDA Dordrecht, is blij met Van Steensel en de enthousiaste steun vanuit de achterban. “Dion is een daadkrachtig, betrouwbaar en transparant bestuurder, die ook buiten het CDA gewaardeerd wordt. En bovenal is het een prettig mens, een teamspeler”.

Van Steensel is vol energie: “Ik wil kiezers er samen met de fractie en de kandidaat-raadsleden van overtuigen dat Dordt een betrokken, betrouwbaar en ondernemend gemeentebestuur nodig heeft”.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.