Skip to content

CDA beantwoordt 95.1% van ingekomen stukken op tijd

Door William - 9 december 2009 - Nieuws

Het CDA in de gemeenteraad van Dordrecht heeft het College van Burgemeester en Wethouders 4 maanden terug uitgedaagd op het punt van tijdige beantwoording van brieven. Tijdige, inhoudelijke blijkt namelijk al jaren een lastig punt voor de gemeente. Briefschrijvers melden met regelmaat nooit een reactie op hun bericht te hebben ontvangen, danwel dit pas weken na dato te hebben gekregen.

Het CDA vindt dat dat beter kan en moet. De fractie heeft het College 4 maanden terug uitgedaagd alles-op-alles te zetten om een 100%-score te halen. In de afgelopen maanden heeft het CDA zelf alle beantwoording geregistreerd en de eigen prestaties zo meetbaar gemaakt. Van de 164 brieven en emails die de raad tussen 1 juli en 1 november 2009 ontving, heeft de fractie er (met 6 fractieleden) 156 op tijd beantwoord. Dat is 95,1%. Graag hadden we gezien dat het College een nog betere prestatie had neergezet. Maar dat kon het helaas niet melden.


Het CDA zal zich blijven sterk maken voor snelle en inhoudelijke reactie in antwoord op brieven en emails van mensen, instellingen en bedrijven uit de stad.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.