Skip to content

Welkom op onze vernieuwde website! Vanaf volgende week is het verkiezingsprogramma te downloaden.

Door William - 17 januari 2010 - Nieuws

Op maandag 18 januari is deze volledig vernieuwde website van het CDA Dordrecht live gegaan. Vanaf maandag 25 januari is hierop ook het volledige verkiezingsprogramma voor de komende vier jaar te downloaden. De nieuwe site vervangt de website die vier jaar geleden in gebruik werd genomen.

De vernieuwde site staat zowel in het teken van de aankomende verkiezingen als van de lopende raadsperiode. “Plannen én resultaten. In verkiezingstijd bulkt het van de plannen voor de toekomst. Maar dat is niet het hele verhaal. Verkiezingstijd is ook verantwoordingstijd; laten zien wat je gedaan hebt in de vier jaar dat je het vertrouwen van de kiezer kreeg”, aldus Dion van Steensel, lijstrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart aanstaande.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.