Skip to content

Demissionair Minister van Financiën Jan Kees de Jager in gesprek met ondernemers in Dordrecht

Door William - 26 februari 2010 - Nieuws

Op woensdag 3 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, brengt demissionair Minister van Financiën Jan Kees de Jager (CDA) een bezoek aan Dordrecht. Hij zal, samen met de Dordtse wethouder van Financiën en tevens lijsttrekker voor het CDA, Dion van Steensel in gesprek gaan met ondernemers en vertegenwoordigers van diverse belangenverenigingen voor ondernemers (Werkgevers Drechtsteden, Kamer van Koophandel etc.). Tegen welke regelgeving lopen ondernemers aan in de dagelijkse praktijk? Wat zijn de gevolgen van het landelijke en lokale financiële en fiscale beleid? Welke innovaties hebben zij voor ogen?
Het Dordtse BTW-advieskantoor Hoogesteger & Boerman B.V., dat samen met het CDA Dordrecht het initiatief voor deze bijeenkomst nam, ontvangt de Minister, wethouder en gasten in Bistro De Lachende Gans, Singel 389 te Dordrecht, om 15.30 uur.
Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via e-mail: cda@dordrecht.nl. Zij kunnen op dit e-mailadres eveneens vooraf hun vragen aan de minster en/of de wethouder stellen.
CDA-wethouder van Financiën Dion van Steensel vindt dergelijke gesprekken met ondernemers belangrijk. “Ondernemers zijn de motor van onze economie”, aldus Van Steensel. “In deze financieel moeilijke tijden is het belangrijk dat ze blijven ondernemen en innoveren. Wij willen graag van hen horen hoe overheden daarbij kunnen faciliteren”.
Na de bijeenkomst zullen de minister en de wethouder richting het Centraal Station gaan om zoveel mogelijk mensen op te roepen om nog te gaan stemmen.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.