Skip to content

Stoepkrijtwedstrijd

Door William - 4 februari 2010 - Nieuws

Het CDA organiseert deze week een stoepkrijtwedstrijd voor kinderen tot 12 jaar. Elly van Wenum licht toe: “De positie van kinderen, jongeren en hun ouders in onze stad, is een van de speerpunten van het CDA. Op deze manier willen we kinderen al vroeg met zoiets als verkiezingen laten kennismaken”. Van woensdag tot en met vrijdag wordt overal in de stad stoepkrijt uitgedeeld aan kinderen die mee willen doen. “Maar natuurlijk mag je ook je eigen stoepkrijt gebruiken”. De opdracht is om een tekening over ‘samen spelen’ te maken en ons een foto te sturen van het resultaat. De leukste inzending wordt beloond met vier vrijkaartjes voor Diergaarde Blijdorp. Meer informatie op de Kids-pagina. Meedoen kan nog tot en met woensdag 17 februari. “Toch prachtig als er straks door heel Dordrecht vrolijke stoepkrijttekeningen te bewonderen zijn?”, aldus Elly.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.