Skip to content

Straatcampagne van start

Door William - 5 februari 2010 - Nieuws

Afgelopen woensdag was de aftrap van de straatcampagne van het CDA. Een groep kandidaten en vrijwilligers is in gesprek gegaan met kiezers in de wijk Dubbeldam. “Ik krijg er energie van!”, zegt Dion van Steensel, wethouder en lijsttrekker bij de verkiezingen van 3 maart. Vandaag, zaterdag 6 februari, was de CDA-ploeg – 13 man sterk – in Stadspolders, op winkelcentrum De Bieshof en in het centrum, rondom de Statenplaats.

Kandidaten en andere vrijwilligers van het CDA zijn in de komende weken veelvuldig op straat te vinden, op uiteenlopende plekken in de stad. Hun ‘uitrusting’ bevat natuurlijk de verkiezingskrant met resultaten en plannen, het verkiezingsprogramma en gadgets (waaronder het stoepkrijt voor de stoepkrijt-wedstrijd). Maar bovenal zijn onze mensen aanspreekbaar op hun idealen en drijfveren om zich voor Dordrecht in te zetten.

Tot ziens op straat!

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.