Skip to content

Dank voor het vertrouwen

Door William - 8 maart 2010 - Nieuws

De gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen woensdag hebben het politieke landschap in Dordrecht danig veranderd. Grote winnaar is Beter Voor Dordt, dat 15 zetels in de nieuwe raad krijgt. Wij hebben BVD gefeliciteerd en wensen hen veel wijsheid toe in de komende weken van collegevorming.
Natuurlijk waren en zijn we zelf teleurgesteld dat we een zetel moeten inleveren: van 4 naar 3. Desalniettemin koesteren we het vertrouwen dat 3959 kiezers in ons stelden en zullen we ons de komende vier jaar voor hen en voor heel de stad sterk maken voor een Betrokken, Betrouwbare en Ondernemende samenleving. Dank aan al die kiezers die drie van ons in staat stelden deze taak te mogen vervullen!

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.