Skip to content

Action Dordrecht

Door William - 17 juni 2010 - Nieuws

Het CDA Dordrecht is van mening dat er voor de Action, momenteel nog gesitueerd aan de Grote Markt, gezocht moet worden naar een vervangende locatie binnen Dordrecht. De Action is goedkoop, laagdremplig en wordt bezocht door alle bevolkingsgroepen. Ons inziens zou het bijzonder zonde zijn wanneer een dergelijke drukbezochte winkel verdwijnt. Fractielid Sahin Seme zal de volgende vragen stellen aan het college:

1. Klopt het dat Action weggaat uit Dordrecht? Zo, ja. Wat doet u eigenlijk om Action in Dordrecht te houden?

2. Zou u het erg vinden als ze uit Dordrecht zouden weggaan?

3. Vindt u dat er geen geschikte locaties zijn voor Action en Waarom?

We houden u op de hoogte.

Update: Vanuit het college wordt aangegeven dat de Action het huurcontract zelf heeft opgezegd. Hoewel de gemeente Dordrecht vervangende ruimte heeft aangeboden, o.a. met laadruimte, is de Action hier helaas niet op ingegaan.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.