Skip to content

CDA Dordrecht stroopt de mouwen op

Door William - 26 juni 2010 - Nieuws

Inmiddels ligt de voor het CDA zo slecht verlopen Parlementsverkiezing van 9 juni weer meer dan 2 weken achter ons. De formatie is in volle gang.

Ook in Dordrecht heeft het CDA helaas een tik gekregen. Om het vertrouwen te herwinnen, zet het CDA Dordrecht de komende 4 jaar in op meer persoonlijk contact met Dordtenaren. Dit zal gebeuren door zowel de fractie als bestuur. De fractie van het CDA Dordrecht is na de gemeenteraadsverkiezingen aanzienlijk ververst, enerzijds door het afscheid van een aantal oude fractieleden, anderzijds door de instroom van nieuwe kandidaten. Deze nieuwe energie zal worden ondersteunt door de grote ervaring van burgerraadslid Frans Riet, fractieleden Elly van Wenum en Wim van der Kruijf en uiteraard onze wethouder Dion van Steensel.

Het bestuur is eveneens grondig ververst en aangevuld. De nieuwe bestuursleden Theo Oostenrijk, Jean Wiertz, Ellen Allewyn, Christiaan Merkuur en Inge Mous zullen worden ingewerkt door de ervaren afdelingsvoorzitter Joost Oostlander, penningmeester Henk Klok en algemeen bestuurslid Willem Veldhuijzen.

Met deze vernieuwingen en aanvullingen, hoopt het CDA Dordrecht zich met nieuw elan te presenteren aan onze mede-Dordtenaren. De komende maanden zullen in het teken staan van onder meer:

– Het actief up-to-date houden van de CDA Dordrecht website, zodat u op de hoogte blijft van onze inspanningen.

– Enquêtes onder ondernemers en in, o.a., winkelcentra.

– Aanwezigheid bij buurtfeesten en wijkbijeenkomsten.

– Actieve werving van nieuwe leden voor het CDA Dordrecht.

– Het insturen van meer nieuwsartikelen naar lokale kranten.

– Het plaatsen van kleine advertentie-blokjes waarin kort ons standpunt over een actueel onderwerp wordt uitgelegd.

We hopen u spoedig te ontmoeten!

Fractie, bestuur en leden van het CDA Dordrecht

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.