Skip to content

Levensloopbestendig bouwen

Door William - 26 juni 2010 - Nieuws

De komende jaren zal de vergrijzing toenemen. Om in te spelen op deze ontwikkeling is het CDA Dordrecht van mening dat het verstandig is woningen te bouwen/aan te passen volgens de richtlijnen van het levensloopbestendig bouwen. Kort gezegd komt dit neer op het geschikt maken van huizen en appartementen voor bewoning tot op hoge leeftijd, ook in geval van fysieke handicaps of chronische ziekten van bewoners.

Aangezien er in inmiddels in verschillende steden in Nederland wordt proefgedraaid met levensloopbestendig bouwen, zal CDA fractielid Alet Veldhuijzen vragen stellen in de raad m.b.t. de stand van zaken in Dordrecht.

We houden u op de hoogte.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.