Skip to content

Verkiezingsmarkt een succes

Door William - 6 juni 2010 - Nieuws

Zaterdag 5 juni vond er een verkiezingsmarkt plaats in de binnenstad van Dordrecht. Na het opbouwen van de kraam en het uitstallen van de informatie, is het CDA aan de slag gegaan om onze standpunten duidelijk te maken. Theo Oostenrijk, Elly van Wenum, Willem Veldhuijzen en Christiaan Merkuur hebben in wisselende samenstelling de kraam bemand en zijn met een grensverleggend enthousiasme de discussie aangegaan met het winkelend publiek.

Naast het CDA waren ook de VVD, PvdA, CU, SP en SGP aanwezig. Door het zonnige weer en de gezellige drukte was de sfeer uitstekend. De dag werd om 16.00 besloten met het afbouwen van de kraam, waarmee het CDA kan terugkijken op een geslaagde dag.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.