Skip to content

Buurtbus benadert CDA Dordrecht t.a.v. bushalte de Hoop

Door William - 26 juli 2010 - Nieuws

De Buurtvereniging Brabant heeft het CDA benaderd, omdat men van mening is dat er geld wordt verspild. Het betreft de nieuw aangelegde bushalte bij de Hoop.

De chauffeurs, allen vrijwilligers, stellen vast dat bewoners van de Hoop in de afgelopen jaren zelden tot nooit gebruik hebben gemaakt van de lijn Dordrecht-Werkendam en/of Werkendam-Dordrecht. Dit komt met name doordat de Hoop eigen busjes heeft, waarmee bewoners naar iedere gewenste bestemming binnen Dordrecht worden gebracht. De Buurtbusvereniging heeft hier uiteraard geen problemen mee, maar zet dus wel vraagtekens bij de bouw van 2 Buurtbushaltes naast het terrein van de Hoop. Men geeft aan dat het vreemd overkomt dat de Hoop van de gemeente Dordrecht subsidie krijgt om eigen busjes te laten rijden, terwijl de gemeente op hetzelfde moment geld investeert in de aanleg van bushaltes waar sowieso al bijna niemand komt en waar dus ook nooit iemand zal gaan komen.

Deze melding zal besproken worden op de eerst volgende fractievergadering.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.