Skip to content

De kaders voor 2011

Door William - 28 juli 2010 - Nieuws

Het CDA heeft als richtlijn voor de begroting van 2011 aangegeven dat meer energie en geld moet worden gestoken in onderwijs, arbeidsmarkt (banen), duurzaamheid, leefbaarheid en veiligheid. Dat kost extra geld in tijden van bezuinigingen. Dus zullen we minder moeten uitgeven aan andere zaken, want ook de inkomsten van de gemeente zullen behoorlijk dalen. Dat zal moeilijke bezuinigingskeuzes opleveren. Daar zijn we eerlijk en open over. We willen echter uitdrukkelijk niet dat de gemeentelijke belasting fors wordt verhoogd. Stijging met de inflatie (iets meer dan 2%) is akkoord, meer niet. Voorstellen om zaken efficiënter te doen hebben we al goedgekeurd. Daarmee valt behoorlijk te besparen, maar genoeg zal dat niet zijn. Waar exact te bezuinigen, gaan we dit najaar besluiten.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.