Skip to content

Zomervakantie van 1-7 tot 15-8

Door William - 4 juli 2010 - Nieuws

De zomer laat zich de afgelopen dagen van haar warmste kant zien. Een deel van Nederland viert al vakantie in verre oorden of wellicht iets dichter bij huis. Andere delen van Nederland volgen snel.

Ook de politiek houdt een korte vakantie. Tussen 1 juli en 15 augustus zal de gemeenteraad niet vergaderen. Aangezien bijna alle gemeenteraadsleden een normale baan hebben naast hun raadswerk en net als de rest van Nederland ook rekening moeten houden met de schoolvakanties, heeft het logischerwijs weinig zin om als gemeenteraad bij elkaar te komen in de komende paar weken.

Dat betekent echter niet dat het CDA Dordrecht stil zit. Er zullen verschillende werkbezoeken worden afgelegd om een betere indruk te krijgen van Dordtse organisaties, er wordt een korte nieuwsbrief naar de leden verzonden (binnenkort ook op deze site te lezen) en de CDA Dordrecht website krijgt een nieuwe lay-out. Hiermee kunnen we onze ideeën na de zomervakantie hopelijk nóg beter onder de aandacht brengen.

We wensen u alvast een prettige vakantie!

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.