Skip to content

CDA Dordrecht op werkbezoek bij het Parkhuis

Door William - 26 augustus 2010 - Nieuws

Het CDA Dordrecht wil de komende 4 jaar vaker op werkbezoek om het contact met Dordtenaren te verbeteren. Om de daad direct bij het woord te voegen, gaat de CDA fractie in oktober op werkbezoek bij verpleegtehuis het Parkhuis.

Het aantal dementerenden in Nederland neemt toe en de overheid zal samen met burgers moeten zorgen voor genoeg plaatsen waar mensen met deze ziekte kunnen worden opgevangen in een liefdevolle omgeving. Aangezien het CDA Dordrecht ouderenzorg een belangrijk speerpunt vindt, leren wij graag het een en ander bij van mensen die dagelijks in deze sector werken. Waar lopen zij tegenaan? Wat kan er beter? Welke steun kan de gemeente bieden? Deze en andere vragen hopen wij spoedig te stellen aan het verplegend personeel van deze fantastische instelling.

*Op de foto: hoofdingang Parkhuis

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.