Skip to content

CDA Dordrecht start ‘Typisch Dordt’

Door William - 3 augustus 2010 - Nieuws

Een paar weken geleden besloot het CDA Dordrecht, zoals we eerder schreven, dat het contact met Dordtenaren beter moet. Met het einde van het zomerreces in zicht presenteren we de nieuwe rubriek ‘Typisch Dordt’

Elke Dordtse wijk heeft ze: een bakker voor de verse ontbijtbroodjes, een groenteman voor een frisse appel en een kapper voor een nieuwe look. Sommige van deze winkels zitten al decennia in de wijk en hebben een vaste en trouwe klantenkring. Ouderen komen er al jaren, nieuwkomers nemen eens een kijkje. Een buurtwinkel is bij uitstek een plek om met elkaar in contact te komen.

De komende maanden zal het CDA Dordrecht extra aandacht besteden aan de mensen achter de toonbank of etalage. Wie zijn zij, bevalt het hen na al die jaren nog steeds in Dordrecht en waar zou het CDA zich voor in moeten zetten?

Wijk van de maand september is geworden: Centrum. Het interview met een buurtwinkel in het centrum is binnenkort te lezen op deze site.

Kent u een bekende wijkwinkel die niet zou mogen ontbreken in onze interviewreeks? Mail dan naar cda@dordrecht.nl

*op de foto: bakkerij Breggen

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.