Skip to content

CDA Dordrecht op zoek naar bedrijven/instanties voor werkbezoek

Door William - 25 september 2010 - Nieuws

Het CDA Dordrecht heeft eerder al aangegeven dat de fractie en het bestuur graag eens bij u op bezoek komen om bij te praten over de ontwikkelingen op de werkvloer. Een politieke partij kan immers alleen goed beleid voeren, wanneer er duidelijk is wat er goed gaat en wat er beter kan.

Werkt u bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis en heeft u last van de bezuinigingen? Werkt u bij een bedrijf met een tekort aan geschoolde krachten? Heeft u een probleem in de wijk waar u met de Dordtse politiek over wilt praten? Het CDA Dordrecht hoort het graag.

Schroom niet en mail eens vrijblijvend naar Chris.merkuur@gmail.com of CDA@Dordrecht.nl.

  • Op de foto: Het CDA op werkbezoek bij het Da Vinci (Leerpark)

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.