Skip to content

Er komen moeilijke keuzes aan. Denkt u mee?

Door William - 13 september 2010 - Nieuws

Onze gemeente zal jaarlijks tientallen miljoenen moeten gaan bezuinigen, want er komt fors minder geld binnen. We staan voor moeilijke keuzes. Dat zal een ieder ergens gaan voelen. Wij zijn groot voorstander om bewoners, bedrijven en instellingen bij het maken van deze keuzes te betrekken.

Het gemeentebestuur gaat u daarom inzicht verschaffen in de knoppen waaraan we kunnen draaien. Dat doen we via een digitale begrotingswijzer, die binnenkort te vinden is op www.begrotingswijzer.nl.Daarbij hoort de vraag: wat vindt u de beste keus?

Het CDA vraagt u mee te denken en ons te laten weten wat u zou doen. Waar zou u op willen bezuinigen of waar moet er juist niet worden bezuinigd? Onderwijs, werkgelegenheid, sport, buurtwerk, toezicht, wijkonderhoud, cultuur, zorg, het ambtenarenapparaat…? Het raakt ons allemaal!

Fractievoorzitter Wim van der Kruijff

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.