Skip to content

Onderhandelingen CDA-VVD-PVV

Door William - 7 september 2010 - Nieuws

De afgelopen weken heeft het CDA Dordrecht verschillende brieven gekregen van leden die hun ongerustheid uitspreken en van leden die de uitkomst van de onderhandelingen graag zouden willen afwachten. In de fractie en in het bestuur is deze discussie uiteraard ook aan bod gekomen.

Aangezien de huidige ontwikkelingen zeer onvoorspelbaar zijn, is het vooralsnog erg lastig om een objectief oordeel te vellen. Het is dan ook het verstandigst om af te wachten of, hoe en wanneer er een akkoord tot stand komt. Mocht het zo zijn dat CDA, VVD en PVV op een of andere wijze tot een overeenkomst komen, dan zal de CDA afdeling Dordrecht een extra ledenvergadering inlassen om, op basis van een eventueel gedoogakkoord, met elkaar van gedachten te wisselen.

Indien u uw mening al voortijdig kenbaar wilt maken kunt u mailen naar Christiaan Merkuur (Chris.merkuur@gmail.com) of Els Teeuw (CDA@Dordrecht.nl).

We houden u op de hoogte.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.