Skip to content

Parkeertarieven Sportboulevard

Door William - 29 september 2010 - Nieuws

Verenigingen van de Sportboulevard hebben op het Sprekersplein bezwaren geuit t.a.v. het betaald parkeren op de Sportboulevard. Leden die veelvuldig gebruik maken van de sportfaciliteiten komen voor te hoge kosten te staan. Dat zou vooral gelden voor kaderleden die meerdere keren per week hun vereniging bezoeken. De door de gemeente aangeboden tegemoetkoming zou ontoereikend zijn.

Het CDA erkent het probleem, maar hecht wel aan een sluitende exploitatie van de Sportboulevard. We delen de opvatting van de voorzitter van de Sportraad dat nader onderzocht moet worden of er alternatieven zijn die het parkeren voor verenigingsleden betaalbaar maken. Dat alles moet dan wel simpel uitvoerbaar zijn. Inmiddels zijn er al diverse verenigingen die creatieve oplossingen hebben bedacht.

  • op de foto: Frans Riet, woordvoerder Sport

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.