Skip to content

Zorg bij bewoners Van Neurenburgpad over vuurwerkopslag.

Door William - 22 september 2010 - Nieuws

De bewoners van de omgeving rond het van Neurenburgpad hebben zich tot het CDA gewend met hun zorgen over de terugkomst van de vuurwerkopslag daar. Begrijpelijk. Je zult er maar naast wonen. Of het doenlijk en betaalbaar is dit te voorkomen, is echter nog maar de vraag. Het CDA Dordrecht wil daarom precies weten hoe dit nu zit.

Daarom hebben we de wethouder gevraagd helder in kaart te brengen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn die het gemeentebestuur heeft. Dat gaat over vergunningverlening en wat de eventuele financiële consequenties zijn van één en ander. De wethouder heeft toegezegd dit op papier te zetten voor de gemeenteraad. Daarna kan de zaak worden besproken en besloten. Wordt vervolgd.

  • Op de foto: de brandweer in actie tijdens de brand, januari 2010.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.