Skip to content

CDA Dordrecht bezoekt de Tweede Kamer

Door William - 6 oktober 2010 - Nieuws

Op dinsdag 12 oktober gaat een afvaardiging van het CDA Dordrecht op bezoek bij CDA Tweede Kamerlid Mirjam Sterk. Tijdens een ochtend en middagprogramma zal er een rondleiding plaatsvinden en wordt er kennisgemaakt met verschillende andere CDA Kamerleden.

Mirjam Sterk is inmiddels 8 jaar kamerlid en bezit momenteel o.a. de portefeuilles Jeugd en Gezin en Wonen, Wijken en Integratie. Beide onderwerpen
zijn ook voor Dordrecht van groot belang. Het CDA Dordrecht streeft immers naar een Dordt waar kinderen genoeg kansen krijgen, het prettig wonen is en alle verschillende bevolkingsgroepen vriendelijk met elkaar om gaan. Deze dag is dan ook een uitstekende mogelijkheid om meer te leren over het nieuwe kabinetsbeleid en de positieve gevolgen voor gezinnen, wonen en veiligheid. Een verslag van het bezoek kunt u zeer spoedig na de 12e teruglezen op deze site.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.