Skip to content

Elly van Wenum aanwezig bij bijeenkomst homo-emancipatie

Door William - 11 oktober 2010 - Nieuws

In het kader van de nationale Coming Out-dag organiseert de Stuurgroep Homo-emancipatiebeleid op 11 oktober de eerste Dordtse Coming Out-party. Elly van Wenum, raadslid voor het CDA en lid van de stuurgroep, vertelt: “Er zijn in Dordrecht nog altijd mensen die niet durven te laten zien wie ze zijn, uit angst om buitengesloten te worden. Als je werkelijk een gemeente wilt zijn waar iedereen meedoet, dan moet je daar ook werk van willen maken. Ik ben lid van de stuurgroep geworden om dat uit te dragen.” Van Wenum richt zich binnen de stuurgroep met name op homo-emancipatie binnen de kerken. “Ik hoop vanavond niet alleen het gestaalde kader tegen te komen. Het zou mooi zijn als ook mensen uit de kerk hun gezicht durven laten zien.” Later dit jaar hoopt de stuurgroep nog enkele avonden speciaal rond dit thema te organiseren.

De Coming Out-party wordt gehouden in de WorkLounge aan de Wijnstraat 95 vanaf 20.30u. Meer informatie vindt u hier: http://cms.dordrecht.nl/dordt?waxtrapp=oiaifXsHaKnPvBJiBAhBiV&swords=coming+out

  • Op de foto: Elly van Wenum

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.