Skip to content

Laatste bestuursvergadering afdelingsvoorzitter Joost Oostlander

Door William - 14 oktober 2010 - Nieuws

Joost Oostlander zal per 1 november afscheid nemen als voorzitter van de CDA afdeling Dordrecht. Na 12 jaar voorzitterschap draagt hij het stokje over aan een nieuwe CDA’er die de afdeling onder zijn of haar vleugels neemt.

Tijdens de laatste bestuursvergadering van 13 oktober werd Joost verrast met een fles wijn. Daar blijft het echter niet bij: op de ALV van 1 november zal er uitgebreid afscheid worden genomen van onze voorzitter. Het bestuur roept alle leden en sympathisanten dan ook op om Joost voor of na de ALV te bedanken voor zijn grote inzet tijdens de afgelopen 12 jaar.

  • Op de foto: Joost Oostlander, fractielid Elly van Wenum en de bestuursleden Henk Klok en Willem Veldhuijzen

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.