Skip to content

CDA Dordrecht gaat op werkbezoek bij de Dordtse Poorten

Door William - 19 november 2010 - Nieuws

Op 7 december zal een afvaardiging van het CDA Dordrecht meelopen met personeel van de Dordtse gevangenis. Deze dag is zowel voor de gevangenis als voor het CDA Dordrecht een uitstekende kans om eens van gedachten te wisselen. Zijn er punten binnen de Dordtse poorten waar de gemeente bij kan helpen? Tegen welke problemen loopt men aan? Kunnen we wellicht de samenwerking tussen politie en gevangenis verbeteren? Hoe voorkomen we als gemeente dat mensen binnen afzienbare tijd weer terugkeren in de gevangenis? Deze punten, en andere, zullen 7 december aan bod komen.

Werkbezoeken vormen een belangrijk onderdeel van de nieuwe, actieve CDA aanpak. Zo vindt u ons vaak op straat, kunt u op deze site lezen waar we mee bezig zijn en zien wij u graag terug op onze thema-avonden (6 december, zie eerdere berichten!). We horen graag van u, tijdens werkbezoeken en straatacties hoe het er in de praktijk en in de buurt aan toe gaat. Heeft u interesse in een bezoek van het CDA Dordrecht? Mail dan naar CDA@Dordrecht.nl.

  • Op de foto: Wim van de Kruijff, één van de deelnemers

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.