Skip to content

CDA Dordrecht vandaag op werkbezoek bij Woonbron

Door William - 29 november 2010 - Nieuws

De Dordtse wooncorporatie Woonbron is de afgelopen maanden aantal keer in het nieuws geweest, o.a. met huisuitzettingen vanwege betalingsachterstanden. Er zijn inmiddels concrete stappen ondernomen om te voorkomen dat daardoor geen wantoestanden ontstaan. Het CDA Dordrecht wil hier meer van weten en verzekeren dat er goede oplossingen worden gekozen voor de lange termijn. We gaan daarom vandaag op werkbezoek bij Woonbron om te overleggen over toekomstig beleid. Naast de problematiek van de uitzettingen zal er, onder andere, ook worden gesproken over de kwaliteit van de Dordtse woningen en de rol van wooncorporaties bij het opknappen van buurten.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.