Skip to content

CDA nodigt heel Dordrecht uit om mee te praten over de economie in onze regio

Door William - 11 november 2010 - Nieuws

Het CDA Dordrecht organiseert op 6 december a.s. een thema-avond, waarbij we met Dordtenaren, toonaangevende politici en topmensen uit het bedrijfsleven in gesprek willen gaan over de economische ontwikkeling en arbeidsmarkt in de Drechtsteden.

Hierbij zullen o.a. aanwezig zijn:
• Wim van de Camp, lid Europees Parlement voor het CDA/EVP
• Liesbeth Spies, lijsttrekker voor het CDA Provinciale Staten en waarnemend partijvoorzitter
• Dion van Steensel, wethouder CDA Dordrecht
• Paul Vismans, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden
• Jaap de Jong, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden

Het CDA Dordrecht wil met heel Dordrecht praten over de economie in onze regio en nodigt u hierbij dan ook van harte uit. De avond zal worden gehouden in de Hans Petrischool aan de Anna van Saksenstraat 11 te Dordrecht en begint om 20.00u.

In verband met onze organisatie, verzoeken wij u vriendelijk om even per e-mail door te geven dat u aanwezig wilt zijn (.). Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van de organisatoren, ons bestuurslid Christiaan Merkuur (.)

We hopen op 6 december a.s. zo veel mogelijk Dordtenaren te mogen begroeten in de Hans Petrischool!

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.