Skip to content

Dordts museum toonaangevend voor Nederland

Door William - 30 november 2010 - Nieuws

Wethouder van den Oever (VVD) en Staatsecretaris Halbe Zijlstra hebben op 27 november het Dordts museum na een lange verbouwing heropend. Inmiddels hebben ook verschillende CDA’ers het museum van binnen bekeken. Iedereen is het er over eens dat de verbouwing een enorme kwaliteitsverbetering heeft opgeleverd. De eigen collectie is prachtig, het gebouw is aanmerkelijk verbeterd en je kunt nu als bezoeker een stijlvol kopje koffie drinken. De hele maand december mogen Dordtenaren gratis naar binnen op vertoon van de verspreidde museumkaart. Kortom, gaat dat zien!

Voor een foto-reportage verwijzen wij naar onze vrienden van dordrecht.net. ‘Klik’

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.