Skip to content

Frans Riet aanwezig bij opening Sportboulevard

Door William - 23 november 2010 - Nieuws

Frans Riet:

Dordrecht, gefeliciteerd!

Zaterdag 20 november werd de Sportboulevard geopend. Alhoewel er in de aanloop best wat zaken waren die niet de schoonheidsprijs verdienden, kan nu geconcludeerd worden dat Dordrecht een felicitatie verdient. Een prachtig sportcomplex met faciliteiten voor balsporten, zwemsporten en ijssporten, maar ook de mooie turnhal mag niet vergeten worden.

De diverse verenigingen van de Sportboulevard presenteerden zich deze zaterdagmiddag in een wervelende show. Wat dat betreft verdienen ook de verenigingen een felicitatie. Duidelijk werd ook dat dit complex niet alleen bedoeld is voor de topsport, maar juist ook voor de breedtesport. Geweldig om te zien hoe trainers en begeleiders vol spanning hun pupillen begeleidden. Prachtig om de spanning op de gezichten van de sporters te zien. Maar nog mooier was het om te zien hoe de verschillendesporters dankbaar het applaus in ontvangst namen van al die genodigden die afgekomen waren op de opening.

We mogen als Dordrecht trots zijn op dit mooie, moderne complex, waar topsport en breedtesport bij elkaar komen.

  • Op de foto: Frans Riet

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.