Skip to content

CDA Dordrecht: Onderwijs en bedrijfsleven ontmoeten elkaar in de Duurzaamheidsfabriek

Door William - 2 december 2010 - Nieuws

Het CDA Dordrecht is zeer trots dat de raad afgelopen dinsdag definitief heeft gekozen voor de realisatie van de Duurzaamheidsfabriek. De Duurzaamheidsfabriek is een state-of-the-art onderwijsvoorziening waarin toonaangevende bedrijven participeren en waarbij alles in het teken staat van duurzame technologische ontwikkelingen en innovaties. het wordt een plek waar leerlingen en na-scholende werknemers in de praktijk technologische kennis op kunnen doen. Het bedrijfsleven en het onderwijs in Dordrecht zet zich met de Duurzaamheidsfabriek nadrukkelijk op de kaart als vooruitstrevende partners op het gebied van het werken en leren in de techniek/technologie.

Het CDA Dordrecht heeft zich altijd hard gemaakt voor de realisatie van De Duurzaamheidsfabriek. CDA wethouder Dion van Steensel heeft dit project de afgelopen jaren vanuit de gemeente geleid. Technici zijn in de toekomst hard nodig in Dordrecht om de stad sterk, innovatief en ondernemend te houden en het CDA Dordrecht is ervan overtuigd met de realisatie van de Duurzaamheidsfabriek een goede stap te hebben gemaakt.

De bouw van de Duurzaamheidsfabriek op het leerpark start in 2011. Meer informatie is te vinden op de site van het Leerpark

  • Op de foto: Een impressie van de toekomstige Duurzaamheidsfabriek

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.