Skip to content

CDA Dordrecht wenst alle Dordtenaren fijne feestdagen

Door William - 21 december 2010 - Nieuws

Het einde van 2010 nadert. De komende twee weken viert heel Nederland weer kerst en oud en nieuw. Het CDA Dordrecht wenst alle Dordtenaren een gezellige kerst en een feestelijk nieuwjaar.

Het nieuwe jaar brengt ook goede voornemens met zich mee. Onze voornemens voor 2011 zijn:

1: de meest actueel bijgehouden Dordtse politieke site blijven. Ook kunt u ons sinds een paar weken volgen op twitter!
2: de straatacties voortzetten om te blijven horen wat Dordtenaren belangrijk vinden. Het schema voor 2011 zal begin januari geplaatst worden, zodat iedereen kan zien wanneer we waar zijn.
3: goed en realistisch werk verzetten in de gemeenteraad en dat ook actief doorspelen in de de wijk, de buurt en de straat.

Vanwege de kerst en nieuwjaarsperiode zal er de komende 3 weken geen algemene raadsvergadering plaatsvinden. Daarnaast is het ook voor de websitebeheerders een feestelijke tijd. We vragen daarom uw begrip voor een tijdelijke (2 weken) daling van het aantal geposte nieuwsberichten (2 i.p.v. 3 of 4). Wel gaan we weer actief op pad met onze rubriek ‘Typisch Dordt’, waarin we in december, én in januari, een ondernemer aan het woord laten die al geruime tijd in een Dordtse wijk actief is.

De eerst volgende CDA Dordrecht bijeenkomst is de nieuwjaarsborrel op 10 januari. Bent u geïnteresseerd in de afdeling, een kennismaking of een gesprekje met de raadsleden/het bestuur? Kom dan vooral eens gezellig langs voor een biertje en een bitterbal. We houden u op de hoogte m.b.t. de exacte aanvang en locatie.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.