Skip to content

Vanavond thema-avond Economie en Werk. Kom ook!

Door William - 6 december 2010 - Nieuws

Vandaag, 6 december, heeft het CDA Dordrecht een aantal belangrijke gasten uitgenodigd. Vanaf 20.00 uur kunt u in de Hans Petrischool spreken met/luisteren naar CDA politici Wim van de Camp, Liesbeth Spies en Dion van Steensel. Ook de regionale ontwikkelingsmaatschappij zal aanwezig zijn. Zeker in deze tijd valt er genoeg te zeggen over de economie en de werkgelegenheid in onze omgeving. Kom dus vanavond gezellig meepraten en laat, indien u dat wilt, uw mening horen.

We hebben veel moeite gedaan om deze avond te organiseren en er iets leuks van te maken, dus we hopen op uw komst!

Tijd: 20.00 uur
Locatie: Hans Petri School (Anna van Saksenstraat 11)
Toegang: Gratis, iedereen is welkom!

  • Op de foto: Wim van de Camp ‘De motor van Europa’

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.