Skip to content

Bert van de Burgt verbetert Dordts hoger onderwijs

Door CDA Dordrecht - 26 mei 2013 - Nieuws, Overig Nieuws

Het Albert Schweitzer, de Hogeschool Ede en de gemeente gaan samenwerken om de zorgopleidingen in deze regio te verbeteren. Dordrecht wil de koppositie pakken ten aanzien van de HBO opleiding tot verpleegkundige. CDA wethouder Bert van de Burgt: ‘Het is belangrijk dat we de positie van het hoger onderwijs in onze stad versterken. Door samen te werken met deze partners tillen we het Dordtse onderwijs naar een hoger niveau’.

Het is de bedoeling dat de opleidingstrajecten in de komende tijd vanuit het onderwijscentrum in de Wereldwaag worden ontwikkeld. Dit sluit perfect aan bij de toenemende vraag naar goed opgeleid zorgpersoneel, die de komende jaren alleen nog maar zal toenemen.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.