Skip to content

Bert van de Burgt opent Kindcentrum Dubbeldam

Door CDA Dordrecht - 2 juni 2013 - Dubbeldam, Nieuws

Op 29 mei opende CDA wethouder Bert van de Burgt het Kindcentrum in Dubbeldam. Het Kindcentrum is een samenwerking tussen OBS Dubbeldam, Stichting Kinderopvang en Stichting Peuterspeelzalen. Rond het middaguur stonden de leerlingen klaar met ballonnen. Zij hadden een leuk openingsliedje ingestudeerd. Na een toespraak van Bert werd het lintje doorgeknipt door de jongste én de oudste leerlingen van de basisschool. Ter afsluiting van het feest kregen alle kinderen nog een schepijsje.

Het CDA is blij met deze nieuwe, mooie locatie. Dankzij de speciale parkeerhavens (Iepenlaan/Eikenlaan) kunnen ouders hun kinderen nu veiliger wegbrengen en ophalen, een belangrijke verbetering! Bekijk hier het RTV filmpje.

 

 

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.