Skip to content

Bert van de Burgt geeft gastlessen op Da Vinci

Door Christiaan Merkuur - 29 januari 2017 - Overig Nieuws

Op 15 maart gaat Nederland weer naar de stembus voor de Tweede Kamer verkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen heeft het Da Vinci een debat georganiseerd voor kandidaten van de verschillende partijen. Onze fractievoorzitter Bert van de Burgt mocht voorafgaand aan dit debat een aantal gastlessen verzorgen om de jongeren voor te bereiden en kennis te laten maken met politiek & bestuur. Tijdens het debat in de aula werden er vele vragen gesteld en kregen de kandidaten de mogelijkheid om hun ideeën kort samen te vatten. Ook na afloop werd er kleinere setting lang doorgesproken met geïnteresseerde leerlingen. Op Drechtstad FM werd deze dag nabesproken met Bert en diverse leerlingen.

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.