Na een afwezigheid van vier jaar keert Wim van der Kruijff terug als kandidaat raadslid op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wim, geboren in 1960 en woonachtig in Stadspolders is in het dagelijks leven werkzaam als Manager Consultancy bij Centric. Eerder was hij HR Directeur bij Capgemini en Fractievoorzitter bij het CDA Dordrecht.
Momenteel is hij bestuursvoorzitter van het CDA Dordrecht en Ouderling Kerkrentmeester van de Andreaskerk. Daarnaast is hij lid van de Algemene Kerkenraad van de Hervormde Gemeente Dordrecht en is hij Voorzitter van de identiteitsraad Protestants Christelijke Zorggroep Crabbehof. En geloof het of niet, maar naast al deze activiteiten vindt hij ook nog ruimte om zo nu en dan te motorrijden, te zwemmen of te reizen door Italiƫ.

Wim neemt een grote hoeveelheid kennis en ervaring met zich mee. Als hij in de raad komt zal hij zich met name richten op het verbeteren van de veiligheidsbeleving in Dordrecht, het verminderen van de regeldruk en het actief aan de slag gaan met duurzaamheid, met het oog op het water en het klimaat.

 

BewarenBewaren