Bij het CDA Dordrecht draait het om mensen. Maar niet alleen in de politieke zin. Elke keer weer staan er allerlei vrijwilligers klaar om te ondersteunen bij bijeenkomsten, discussieavonden en campagne-activiteiten. Naast bijdragen in de vorm van kennis en tijd dragen deze mensen van tijd tot tijd ook bij in de financiƫn, ook niet onbelangrijk.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan het CDA Dordrecht, dan kan dat natuurlijk. Om het overzichtelijk te maken zijn hier een aantal opties:

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u periodiek door ons op de hoogte worden gehouden over wat er speelt in de stad en de gemeenteraad. Klik dan op deze link en laat uw gegevens achter.

Volg ons op sociale media

Het CDA Dordrecht is te vinden op Facebook en Twitter. Mocht u daar regelmatig komen en ons willen volgen, dan kan dat natuurlijk.

Lid worden van het CDA

Wilt u lid worden van het CDA, dan kunt u dat het beste doen door uw gegevens achter te laten bij het landelijke CDA. Hier vindt u de juiste website.

Het CDA Dordrecht financiƫel ondersteunen

Zoals al eerder gezegd is het CDA Dordrecht afhankelijk van de contributie van leden, aangevuld met vrijwillige donaties. Gelooft u in dat wat wij doen en wilt u dat werk ondersteunen, dan kunt u dat doen middels een donatie. Het makkelijkste is om hiervoor een mailtje te sturen naar info@cdadordrecht.nl. Alvast heel hartelijk bedankt!

 

We horen graag van u!