Er is op deze site al een paar keer verwezen naar het nieuwe campagnebeleid van het CDA. Zo staat bijvoorbeeld ‘zichtbaarheid’ hoger in het vaandel. Deze woorden zetten we nu om in daden. Onderstaand schema vormt de ruggegraat van de permanente campagne in 2011. Zoals u kunt zien is het ons streven om elke 2 maanden op straat te staan in een Dordtse wijk. Naast het uitdelen van een infobrief, hopen we natuurlijk ook op een praatje. Op die manier blijven we actief op de hoogte van de issues in de buurt.

Zaterdag 12 februari Centrum
Zaterdag 19 februari Campagnedag Provinciale Statenverkiezingen
Zaterdag 26 februari Campagnedag Provinciale Statenverkiezingen
Zaterdag 16 april Wielwijk
Zaterdag 25 juni Stadspolders
Zaterdag 27 augustus Dubbeldam
Zaterdag 15 oktober Krispijn
Zaterdag 17 december Sterrenburg

  • De exacte tijden en locaties worden t.z.t. geplaatst

Zoals gezegd vormt dit schema de ruggegraat voor 2011. In de tussenliggende weken zitten we echter niet stil, maar blijven we doorgaan met het huis aan huis bezorgen van de nieuwsbrief. Het verspreidingsgebied zal dit jaar aanzienlijk vergroot worden. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk in te spelen op actuele onderwerpen. Wanneer er ergens in Dordrecht iets aan de hand is, zal het CDA proberen omwonenden op de hoogte te houden d.m.v. een nieuwsbrief. Ook kunt u zelf natuurlijk het CDA volgen door deze site en onze twitter in de gaten te houden.

Heeft u nu al iets te melden? Het CDA Dordrecht is altijd bereikbaar via CDA@Dordrecht.nl

Categorieën: Nieuws