De fractie van het CDA Dordrecht draagt Bert van de Burgt voor als kandidaat wethouder in de vacature die ontstaat vanwege het vertrek van Dion van Steensel.
Bert van de Burgt (1952) is momenteel directeur van de Hans Petri School (school voor praktijkonderwijs en tijdelijk onderwijs) in Dordrecht, tevens voorzitter van het bestuur van de Buitenwacht en lid van meerdere besturen.
In de jaren ’90 is Van de Burgt vele jaren raadslid en fractievoorzitter geweest namens het CDA in de Dordtse gemeenteraad.
Fractievoorzitter Wim van der Kruijff : “Wij zijn ontzettend blij dat Bert enthousiast ja heeft gezegd, toen we hem vroegen de uitdagingen in de portefeuille onderwijs, sociale zaken, arbeidsmarkt en financiën op te pakken. Dat past hem precies. Hij is een ervaren bestuurder met een warm hart. Luisterend, een mening hebbend, gedreven om mensen goed op de rails te krijgen”.

Naar verwachting wordt Bert van de Burgt in de gemeenteraadsvergadering van 22 februari 2011 als wethouder geïnstalleerd.

Categorieën: Nieuws