Het CDA Dordrecht feliciteert Ferdinand van den Oever met zijn nieuwe baan als directeur van het havenschap Moerdijk. Van den Oever heeft zich 10 jaar ingezet voor onze stad. Het CDA vindt het dan ook jammer dat deze ervaren wethouder vertrekt, maar respecteert en begrijpt zijn beweegredenen. Zo wil van den Oever al langere tijd graag werken op de scheidslijn tussen bedrijfsleven en politiek. (zie ook de Dordt Centraal, het AD en dordrecht.net). Hoewel het moment van vertrek ongewis was, was het zodoende dus al wel bekend dat van den Oever zou vertrekken. Van den Oever had dan ook al eerder duidelijk laten weten dat hij de vier jaar als VVD wethouder niet persoonlijk zou volmaken.

Het CDA Dordrecht wenst de VVD succes met het vinden van een goede opvolger.

  • Op de foto: VVD wethouder Ferdinand van den Oever
Categorieën: Nieuws