Zaterdag 12 februari gaat het CDA Dordrecht weer de straat op. Het is de eerste straatactie in het vaststaande campagneschema voor 2011. Deze vaste straatdagen vormen de ruggengraat van onze permanente campagne. Naast deze vaste momenten trekken we natuurlijk veel vaker de buurt in als er ergens een bepaald thema aan de orde is. Zo doet het CDA Dordrecht bijvoorbeeld mee aan het politiek café over de bushalte Gravenhorst dat op 19 februari om 10.00 uur zal worden gehouden in Dubbeldam.

In de infobrief die we zaterdag zullen uitdelen staan meerdere belangrijke punten. Zo berichten wij bijvoorbeeld over bovengenoemde en inmiddels veelbesproken buslijn in Dubbeldam, over de Provinciale Statenverkiezingen en over de recente daden van de CDA fractie. De eerste wijk in het schema is het centrum. De volgende actie zal plaatsvinden in Wielwijk. Zie eerdere berichten voor het volledige schema.

De gegevens op een rijtje:

U kunt ons aanstaande zaterdag vinden op

Locatie: het Statenplein
Tijdstip: 12.00-14.00 uur
Aanwezig zijn:
Elly van Wenum (fractie)
Peter Heijkoop (burgerraadslid)
Jean Wiertz (afdelingsvoorzitter)
Willemijn Boudestein (lid)
Christiaan Merkuur (campagneleider)
Thema presentje: Valentijn, het CDA houdt van Dordrecht!

Kom gerust eens langs voor een praatje. De stad goed besturen doen we immers samen. Minder goed ter been? Mail uw vraag of opmerking dan naar CDA@dordrecht.nl

  • Op de foto: Zaterdag is er natuurlijk ook weer gezellige markt!
    bron foto: dordrecht.nl
Categorieën: Nieuws