Het CDA Dordrecht wil proberen om met zoveel mogelijk Dordtenaren in gesprek te komen tijdens de campagne voor de Provinciale Statenverkiezing. Daarom doen we ons best om op zoveel mogelijk plekken te folderen en aanwezig te zijn bij alle Dordtse burger-initiatieven, zoals het politiek café in Dubbeldam. Wat het CDA Dordrecht betreft zijn er twee belangrijke thema’s. In het kort zijn dat:

1: Mobiliteit (OV, bijvoorbeeld buslijn 1, en de Intercity-status van station Dordrecht. Onze stad moet een Intercityhalte blijven).
2: Veiligheid (minder gevaarlijke treintransporten, apart goederenspoor om Dordrecht heen, een zo snel mogelijke invoering van het ERMTS veiligheidssysteem bij Kijfhoek)

Deze punten raken heel Dordrecht. We horen dan ook graag wat u van deze thema’s vindt. Onderstaand ziet u daarom ons campagneschema, zodat u weet waar wij te vinden zijn voor een vraag, een tip of een gesprek. Loop gerust eens langs voor een praatje! Minder goed ter been? Geen nood, na alle acties worden op deze site de infobrief en een verslagje + foto geplaatst. Mailen kan ook:CDA@dordrecht.nl

19 februari: Politiek café
Locatie: De Gravenhorst, Dubbeldam
Tijdstip: 10.00 uur

19 februari: Straatactie
Locatie: Statenplein
Tijdstip: 12.00-14.00 uur

21 februari: Drechtstedenbezoek Liesbeth Spies
Locatie: Kijfhoek/ Dordrecht
Tijdstip: 13.30-15-30

24 februari: Da Vinci themadag
Locatie: nog vast te stellen
Tijdstip: idem

26 februari: Straatactie
Speciale gasten: Liesbeth Spies (lijsttrekker), Govert Veldhuijzen (nummer 3) en Sybrand van Haersma Buma ( CDA Fractievoorzitter Tweede Kamer) inc. campagnebus
Locatie: Statengang (rondom kraampje)
Tijdstip: 12.00-12.45

26 februari: Politiek kraampje
Locatie: Statengang
Tijdstip: 11.00-16.00 uur

28 februari: Huis aan huis folderen
Locatie: Reeland en Krispijn

1 maart: Huis aan huis folderen
Locatie: Wielwijk en Crabbehof

2 maart: Huis aan huis folderen
Locatie: Sterrenburg en Stadspolders

Categorieën: CrabbehofNieuws