Afgelopen zaterdag gingen Govert Veldhuijzen, Elly van Wenum, Peter Heijkoop, Jean Wiertz, Willemijn Boudestein en Christiaan Merkuur de straat op om de CDA infobrief uit te delen. Zoals altijd waren er 350 blaadjes om uit te delen en 150 blaadjes om te verspreiden in zorgcentra. Als extraatje waren 250 van de uitdeelexemplaren deze keer voorzien van een hartje, met het oog op Valentijn. De inhoud van de brief (zie vorig topic) was gericht op buslijn 1, de resultaten van de CDA fractie tot dusver en een vooruitblik naar de Provinciale Statenverkiezing.

Tot onze grote vreugde bleek de Valentijnsactie een succes. De 250 hartjes waren in minder dan een kwartier uitgedeeld. Het is prettig om te merken dat mensen via onze en andere nieuwssites weten waar we staan en ook daadwerkelijk langskomen om een punt aan te kaarten. Alleen op die manier kun je blijven inspelen op wat er leeft in de wijk.

Waar staan we binnenkort:
19 februari: Dubbeldam, politiek café de Gravenhorst, 10 tot 12
19 februari: Statenplein, 12 tot 2
24 februari: Da Vinci, Noordendijk, bijeenkomst georganiseerd door leerlingen, 12.30-14.30
26 februari: Statengang, 11 tot 4 (kraampje)
26 februari: Station/Statengang, bezoek van Liesbeth Spies en fractievoorzitter Tweede Kamer Sybrand van Haersma Buma
1-2 maart: folderen in Stadspolders, Wielwijk, Crabbehof, Dubbeldam, Sterrenburg en Krispijn
16 april: Straatactie in Wielwijk

  • Op de foto: Het CDA heeft hart voor Dordrecht!