Op 24 februari organiseerden leerlingen van het Da Vinci een politieke markt. De 15 deelnemers aan de schakelcursus Zorg en Welzijn hadden zich verdiept in verschillende maatschappelijke thema’s, zoals jeugdzorg, schuldhulpverlening en ruimtelijke ordening. Naast hun medeleerlingen waren ook alle politieke partijen uitgenodigd om te praten over politiek en het maken van beleid.

Het CDA Dordrecht complimenteert de leerlingen met uitstekende organisatie en de interessante onderwerpen. Ook de bezoekende leerlingen hadden zich goed voorbereid en stelden vele vragen over de standpunten van het CDA en de andere politieke partijen. Het enthousiasme werkte aanstekelijk: als CDA Dordrecht hebben we aangegeven dat we graag vaker op bezoek komen om te praten over de zaken die leerlingen bezig houden. Wordt hopelijk snel vervolgd!

  • Op de foto: Bert van de Burgt, één van de aanwezige CDA’ers.
Categorieën: Nieuws