Het CDA Dordrecht werd vandaag tijdens de politieke markt versterkt met een campagnebus vol CDA’ers. Onder hen waren Sybrand van Haersma Buma (Tweede Kamer) en Wim van de Camp (EU). Van de Camp is inmiddels geen onbekende meer in Dordrecht, het was zijn derde bezoek aan onze stad in een paar maanden tijd.

De kraampjesmiddag in de Statengang was wat het CDA betreft geslaagd. Ondanks het feit dat het bijna de hele dag regende, waren er nog genoeg mensen in de stad om mee in gesprek te gaan. We hebben dan ook een aanzienlijk aantal foldertjes, infobrieven, ballonnen en snoepjes uitgedeeld.

Wat gaat het CDA Dordrecht nog doen:
28 februari: huis aan huis folderen in Dubbeldam, Stadspolders en Reeland
1 maart: huis aan huis folderen in Sterrenburg, Wielwijk en Crabbehof

  • Op de foto: links Govert Veldhuijzen (plaats 3), rechts Sybrand van Haersma Buma