Het CDA Dordrecht is inmiddels geruime tijd bezig om de afdeling weer op de kaart te zetten. De eerste stapjes werden bijvoorbeeld gezet met het opbouwen van een actieve website. Daarna werd er gewerkt aan een nieuw, herkenbaar Dordts geluid. We hopen dit geluid nu breder te kunnen verspreiden.

Het CDA Dordrecht heeft zich de afgelopen maanden onderscheiden op verschillende terreinen. Denk, bijvoorbeeld, aan de bushalte Gravenhorst, de mogelijkheden voor recreatiezwemmers, een stabiele Dordtse begroting en het aanpakken van de Provinciale weg. Veel van deze punten zijn tot stand gekomen na gesprekken met buurtbewoners. Denk bijvoorbeeld aan het politiek café in de Gravenhorst op 19 februari of de gesprekken met buurtbewoners in Dubbeldam en Stadspolders over de drukte op de Provinciale weg.

Als CDA Dordrecht blijven we graag van u horen wat er speelt in de wijk. Andersom informeren we u graag welke plannen er zijn. Alleen op die manier kun je met elkaar de wijk verbeteren. Er is zodoende besloten dat de fractie en het bestuur van het CDA Dordrecht samen met (nieuwe) enthousiaste leden huis aan huis gaan folderen in de wijken. Ziet u ons lopen? Laat dan vooral weten wat er goed gaat en wat er beter kan. Ook kunt u natuurlijk altijd mailen naar CDA@Dordrecht.nl

De eerste folderdag zal plaatsvinden op 16 april. Meer info volgt.

  • Op de foto: één van de jonge, nieuwe vrijwilligers tijdens een actie in de Statengang.
Categorieën: DubbeldamNieuws