Gisteren was Sahin Seme namens het CDA aanwezig bij het DOV debat. De DOV organiseerde dit debat in het Dolhuis. Nu het een jaar geleden is dat het Dordtse college van CDA, VVD en BVD aan de slag ging, wilde de DOV graag d.m.v. een debat horen wat er tot dusver gerealiseerd is, wat er nog in de planning staat en wat er niet is gelukt.

Sahin Seme gaf aan dat het CDA tot dusver tevreden is over een aantal bereikte punten. Zo is het CDA bijvoorbeeld blij met de lagere gemeentebelastingen, de Duurzaamheidsfabriek, de economische samenwerking met de Rotterdamse en Dordtse haven en de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs op het leerpark. Verder houden we de ontwikkeling van de Provinciale Weg en N3 sterk in de gaten en willen we doorgaan met de pogingen om meer hoger onderwijs naar Dordrecht te trekken.

De DOV sprak na afloop de wens uit om dit debat over 2 jaar, 1 jaar voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen, nogmaals te voeren. Het CDA zal ook dan uiteraard weer aanwezig zijn.

Categorieën: Nieuws