Met het aanbreken van juli, is het zomerreces begonnen. Dat betekent dat de gemeenteraad de komende weken niet vergaderd. Wel wordt er natuurlijk gewerkt aan nieuwe plannen en de uitwerking van plannen die al goedgekeurd zijn. De komende weken zullen wij u op de hoogte houden van mogelijke ontwikkelingen, maar omdat de gemeenteraad de komende tijd geen zitting heeft is er minder politiek nieuws dan normaal. Zodoende zal er de komende weken minder nieuws gepost worden.

Zodra de gemeenteraad weer opstart, schakelen we terug naar de vertrouwde 3-5 nieuwsberichten per week.

Het CDA Dordrecht zal het zomerreces gebruiken om extra in de wijken te folderen met de CDA Dordrecht nieuwsbrief. Zo zijn wij de komende weken te vinden in bijvoorbeeld Dubbeldam en Sterrenburg. Ook een werkbezoek is van harte welkom. We zien graag waar het volgens u beter kan. Mail naar CDA@Dordrecht.nl voor het maken van een afspraak.

Fijne vakantie!

Categorieën: DubbeldamNieuws