Na een teleurstellend 2010 hebben de CDA afdelingen in de Drechtsteden niet stilgezeten. Nieuwe fractieleden zijn ingewerkt, afdelingsbesturen ververst en aangevuld en ook het regiobestuur komt weer op stoom. Deze hernieuwde activiteit heeft geleid tot een sterke stijging van het aantal (met name jonge) leden. Deze toename vraagt om de volgende stap: de oprichting van een CDJA Drechtsteden.

Voor deze nieuw op te richten afdeling zijn we op zoek naar enkele enthousiaste bestuursleden. Heb je binnen het bestuur nog meer ambitie of interesse in financiën/administratie? Meld je dan aan voor de functies penningmeester of secretaris.

Jouw profiel
1: Je bent onder de 31 jaar.
2: Je vindt het leuk om mee te doen aan straatacties (huis-aan-huis folderen, nieuwsbrieven uitdelen, enquêtes houden etc.). Het CDJA Drechtsteden heeft als insteek om zo min mogelijk te vergaderen en zo veel mogelijk zichtbaar te zijn op straat. Geen papierwerk, maar contact met de winkelier, de moeder die haar kind van school haalt, de oudere die zijn boodschapjes doet en in het bijzonder alle jongeren tussen de 14 en 25.
3: Je bent 4-7 keer per jaar 2-3 uur beschikbaar.
4: Je bent je bewust van het belang van moderne media en communicatie.

Ben je nog geen lid van het CDJA of CDA, maar heb je wel interesse in het bovestaande? Geen probleem, het is mogelijk om eerst enige tijd vrijblijvend kennis te maken met de afdeling.

Stuur je aanmelding + korte motivatie naar CDAdordrecht.campagneleider@gmail.com

Meer weten? Mail dan eveneens naar CDAdordrecht.campagneleider@gmail.com

Categorieën: Nieuws