Beste stadgenoten,

’t Is mooi geworden, die opgeknapte Provinciale Weg en Laan der Verenigde Naties. Na alle hinder van de werkzaamheden een goed resultaat. Belangrijk doel om dit te doen is de files te bestrijden en doorstroom te verbeteren. Beide staan prominent in het CDA verkiezingsprogramma. Mooi dat het nu gebeurt!
Alleen… HOE ZIT HET NU MET DE GROENE GOLF?
Ook die staat prominent in ons verkiezingsprogramma. Afgelopen week heb ik meerdere keren zowel de Provinciale Weg als Laan der VN gereden met de cruise-control op 50, maar van een groene golf merk ik nog niks. Of ligt dat nu aan mij? Ik ben benieuwd wat uw ervaring is! Graag uw reactie naar cda@dordrecht.nl.
Want een groene golf is zowel goed voor een betere verkeers-doorstroming als vermindering van de CO2-uitstoot. En dat is wat we willen!

Hartelijke groet,
Wim van der Kruijff
Fractievoorzitter CDA

Categorieën: Nieuws